A termálvíz gőzébe burkolózva lazítani a szabadtéri medence forró vizében

Ez az élmény páratlan. Főleg, ha a vízben való relaxálást egy kis szaunázás is követi. Meg egy-két őszi szabadtéri aktív program. Nálatok milyen egy szeptemberi, októberi wellness hétvége?

Ha Sárvárra jöttök, a termálvizes ellazulástól kezdve a mozgalmasabb programokig mindenféle kikapcsolódási lehetőséget megtaláltok.

Az előbbire a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőn kívül két szállodában van még lehetőség. A csónakázó tavak mellett lévő luxusszállodában, a Spirit Hotelben és az arborétum zöldjében megbúvó Ensana Thermal Sárvár-ban is saját gyógyvizes kútból nyerik a vizet. Mindkét szálláson adott a lehetőség az őszi, szabadtéri gyógyfürdőzésre, illetve természetesen a szaunázás élményével is számolhatunk, ha ezen hotelek valamelyikében foglalunk szállást. 

Gyógyvizes pezsgőfürdő a sárvári fürdőben

Persze gyógyvizes relax élményt a fürdővel közvetlenül átjárható szállodák is kínálnak. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-ból és a VitalMed-ből is csak pár lépést kell tenni a sárvári fürdő wellness részlegéig. Természetesen ezekben a hotelekben a csomagok tartalmazzák a korlátlan wellnesst. Sőt, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-ban nem csak a fürdőzés élménye korlátlan. Akár all inclusive ellátást is kérhetünk.

Szaunázás után relaxálás a Spirit Hotelben

Ami pedig az egyéb programokat illeti

Ha kulturális élményre vágyunk, a Nádasdy Ferenc Múzeumba feltétlenül el kell látogatnunk. A zöld programokért irány a belvárosban lévő arborétum vagy a csónakázó tavak környéke. Esetleg a Rába parti erdő és mező vagy a Sárvári Kalandpark. De a város bringás felfedezése is remek program.

Kerékpárt akár a Tourinform Irodában is foglalhatsz ehhez.

Aztán jelentkezhetsz lelket feltöltő erdőfürdőzésre is – szintén a Tourinform Irodában. Ne feledjük továbbá a gasztro élményeket se. Ha Sárváron jársz, a Posta tér környékére feltétlenül el kell látogatnod. Több, egészen extra vendéglátóhelyet találsz itt. Akárcsak a fürdő felé vezető úton. Járd végig ezt a szakaszt is!

Sétálás a várba a hídon.
Egy kis kulturális kikapcs a sárvári Nádasdy-várban

A wellnessből szerintünk egy-egy jó étkezés se maradhat ki!

Ha kedvet kaptál, a postban lévő linkekre kattintva többet tudhatsz meg az egyes szállodák ajánlatairól. De ha bármi kérdésed lenne a városban fellelhető turisztikai kínálattal kapcsolatban, minket is bátran kereshetsz. A Tourinform Iroda elérhetőségei itt.

Gyere, wellness-szelj Sárváron ősszel is!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!