Korlátlan wellness és még számtalan extra élmény – Sárvári szállodák tavaszi ajánlatai

Múzeumi “túra”, egy kis arborétumi természetközeli feltöltődés, majd elmerülés a kellemesen meleg gyógyvízben és lazítás a szaunában. Akár ez is lehetne a sorrend a te sárvári wellness hétvégéden. Mit szólsz hozzá? Mutatjuk a fürdőváros szállodáinak aktuális ajánlatait.

Sárvár esetében kétségtelenül a gyógyvizes fürdőzés az, ami a leginkább vonzó. A spa élmények mellett azonban rengeteg egyéb kikapcsolódási lehetőség is vár. Például ott a várban működő Nádasdy Ferenc Múzeum, ahova belépve egyből lelassulsz. A kulturális időutazás garantáltan eltereli a figyelmedet a mindennapokról. Kicsiknek és felnőtteknek egyaránt remek élmény bejárni a korabeli bútorokkal, használati tárgyakkal berendezett épületet.

Nádasdy Ferenc Múzeum Sárvár

De hasonlóan extra programokat ígér a sárvári arborétum is. Tavasszal különösen csodálatos a park. A zöldülő növények, a madárcsicsergés, az illatok, a lágy szellő, a napsütés… Képzeld csak el, hogy itt indítod a wellness napot egy kis sétával vagy nordic walking-gal. Esetleg meditációval vagy faöléssel egybekötött erdőfürdős programmal.

Nordic Walking a sárvári arborétumban

Aztán a történelmi időutazás és a természetközeli aktivitás után jöhet a várva várt gyógyfürdőzés.

Wellness élmények Sárváron
Szaunázás Sárváron

Erre Sárváron a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőn kívül a Spirit Hotelben és az Ensana Thermal Sárvár szállodában is adott a lehetőség. Akárcsak egy kiadós szaunázásra vagy valamilyen, testet-lelket feltöltő masszírozásra.

Nézzük, melyik sárvári szállodák azok, ahol a foglalási díj tartalmazza a korlátlan wellnesst?

A csónakázó tó partján lévő ötcsillagos luxusszállodában, a Spirit Hotelben helyben tudunk gyógyfürdőzni és természetesen szauna világ is várja a vendégeket.

Spirit Hotel kültéri gyógyvizes medence

Hasonlóképpen az Ensanan Thermal szállodában, ami az arborétum óriási fáinak árnyékában, páratlan zöld környezetben található.

Ensana hotel kültéri medence

Ugyancsak korlátlan a fürdőzés lehetősége a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható VitalMed hotelben megszálló vendégek számára. Ahogy a fürdővel szintén összekapcsolt, családbarát Park Inn hotelt választóknak is. Ráadásul ez utóbbi szálloda all inclusive ellátást is kínál.

Melyiket választod?

Szóval ha igazán élményteli wellness kikapcsolódás van tervben, Sárvár ideális választás. Kulturális programok, aktív természetközeli kikapcsolódás és sok-sok különféle wellness élmény vár. Amennyiben kíváncsi lennél a fent említett szállodák aktuális ajánlataira, klikkelj a kiemelt linkekre. 

De kérdés esetén természetesen minket is elérsz.

Várunk Sárváron!

Kapcsolódó bejegyzés itt.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!