Melyik sárvári szállodában milyen kültéri medencék várnak?

Arról már egy korábbi bejegyzésünkben írtunk, hogy melyek azok a sárvári szállodák, ahol kültéren is lehet fürdőzni. Arról viszont eddig még nem esett szó, hogy hol milyen szabadtéri medencék várnak. Ebből a bejegyzésből most ezt is megtudhatod.

A sárvári Spirit Hotelben összesen 22 medence vizében merülhetünk el. Az Oázis Spa-ban természetesen jó pár kültéri egység is található. Akár gyógyvízben fürdőznél, akár hűsítő élménymedencében, adott a lehetőség. A luxushotel élménymedencéiben a sodrófolyosó, a fekvő- és ülőmasszázsok, a nyakzuhanyok, a gejzírek, a vízi gombák, a pezsgőfürdők mellett számos más vízi élményelem vár.

Kültéri wellness élményelemekben az Ensana Thermal Sárvár is bővelkedik. A szálloda varázslatos arborétumi környezetében két szabadtéri medence található. Az egyik egy 32-34 fokos rekreációs medence örvénnyel, masszírozó fúvókákkal és vízsugarakkal. A másik pedig egy kültéri termál úszómedence, aminek a 28-30 fokos vize kiváló a nyári felfrissülésre.

Úgyhogy akár lazító kültéri gyógyfürdőzésre, akár aktív, egész testet átmozgató csobbanásra vágyunk, a lehetőség adott ebben a szállodában is.

Aztán ott a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható VitalMed hotel és a Park Inn szálloda. Mindkét szálláshely vendégei számára adott a korlátlan strandolás lehetősége. A szállodákból egy folyosón át juthatunk el a strand részlegre. Ahol rengeteg féle medence és csúszda várja a vendégeket.

A fürdőben összesen 23 medence és 23 csúszda található. Ezek közül jópár szabadtéren. Ahogy a sarvarfurdo.hu-n olvasható: a strandon gyógyvizes élménymedence, gyógyvizes relax medencék, strandmedencék, fejesugró öböl, hullámmedence, gyermek kalandmedencék és bébi pancsolók is várják a nyáron érkezőket. És persze számos csúszda: egyebek mellett egy négy pályás versenycsúszda és hét egészen extrém óriáscsúszda.

Te melyik szállodát választod? Ha nem tudsz dönteni, tudj meg többet a kiemelt linkekre kattintva, vagy érdeklődj akár nálunk, a Tourinform Irodában.

Várunk Sárváron idén nyáron (is)!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!