Sárvár – szállodák, ahol kültéri strandmedencék is várnak

Sárváron nem csak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben van lehetőség kültéren fürdőzni. Több szálloda rendelkezik ugyanis saját kültéri medencével. Van, ahol komplett strand vár, máshol egy-egy hangulatos medence.

Sárvár – természetesen egyes szállodákban saját gyógyvizes medencék is találhatók.

Ilyen az ötcsillagos Spirit Hotel is. A sárvári luxus szálloda egész évben üzemelő kültéri gyógyvizes egysége mellett szabadtéri élménymedencével is várja a kikapcsolódásra vágyókat. Egészen egyedülálló környezetben, a fürdőváros csónakázó tavának szomszédságában.

A Spirit Hotel kültéri élménymedencéje

Hasonlóképpen több kültéri medencével rendelkezik az Ensana Thermal Sárvár is. Ahol szó szerint átölel a természet. A szabadtéri medencék a sárvári arborétum óriási fáinak árnyékában találhatók. 

A Thermal Sárvár szálloda kültéri medencéi

A Thermal Sárvár a Spirit Hotelhez hasonlóan saját gyógyvizes kúttal rendelkezik. Azaz nem csak strandolni, hanem regenerálódni is van itt lehetőség.

Saját strandja ugyanakkor a Bassiana Hotelnek is van. Igaz, a víz nem gyógyvizes, de a nyári kánikulában itt is remek dolog felfrissülni. A mediterrán környezet garantáltan ellazít. Aztán ha netán változékonyabbra fordulna az idő, a fürdőzést akár a belső pezsgőmedencében folytathatjuk.

A Hotel Bassiana kültéri medencéje

Ne feledkezzünk meg továbbá azokról a sárvári szállodákról se, amik közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Vagyis azokról, amik ily módon ugyancsak rendelkeznek saját medencékkel. Ilyen hotel a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a fürdő saját szállodája Vitalmed. Mindkét hotel ajánlatainak része a korlátlan fürdőzés. Természetesen a csúszdák és a strandmedencék használata, valamint a gyógyvizes és családi egységben való korlátlan kikapcsolódás.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!