Sárvári szállodák, ahol helyben is tudunk strandolni

Ha nyár, akkor strandolás. Ha Sárvár, akkor Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Ez nem lehet kérdés. De azért azt sem árt tudnotok, hogy Sárváron nem csak a fürdőben adott a lehetőség a kültéri csobbanásra. 

Saját, szabadban lévő medencével ugyanis három szálloda is rendelkezik a fürdővárosban.

Az egyik a Spirit Hotel. A sárvári luxus szállodában egy télen-nyáron üzemelő gyógymedencével, illetve egy nyári élménymedencével is várják a vendégeket. Íme, erről egy fotó.

A sárvári Spirit Hotel kültéri medencéje

Képzeld el, hogy a nyaralás alatt te is itt lazítasz…

Vagy mondjuk a Thermal Sárvár szabadtéri medencéinek valamelyikében. Ha oda vagy a zöld környezetért, el tudod képzelni, hogy madárcsicsergés a fürdőzős relax aláfestő hangja, akkor az Ensana lánc sárvári szállodája ideális választás.

A Thermal Sárvár kültéri medencéi

A hotel a Sárvári Arborétum része. A kültéri medencék a park óriási fáinak árnyékában találhatók.

A harmadik, kültéri medencével is rendelkező szálloda szintén az arborétum környezetében található. Ez a Bassiana Hotel. A szállás nem kifejezetten nagy, viszont minden megtalálható itt is, ami egy élményteli nyaraláshoz kell. Például a kültéri medence. Ha a vakáció alatt nem csak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő strandján, hanem helyben, a szálláson is strandolnál, a Bassiana is opció lehet számodra. 

A Hotel Bassiana kültéri medencéje

Még többre lennél kíváncsi? A kiemelt linkekre kattintva továbbléphetsz az adott szálloda honlapjára, ahol nem csak plusz infókat gyűjthetsz, hanem kedvezményes csomagokat is foglalhatsz – akár – a nyárra.

Tedd meg! Amint lehet, újra várunk Sárváron.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!