Szabadtéri fürdőzés ősszel – Sárvári szállodák, ahol erre van lehetőség

Termálvízben lazítani úgy, hogy közben gomolygó gőzbe burkolózunk, rendkívül kellemes érzés. Mondhatni garantált a lelki feltöltődés. Ilyen környezetben valahogy megáll az idő és elillan minden hétköznapi gond. Ha te is átélnél hasonlót és ehhez helyszínnek Sárvárt választanád, ez a bejegyzésünk neked szól.

Mutatjuk, melyek azok a szállodák, ahol helyben adott a lehetőség arra, hogy ősszel is a szabadban fürdőzzünk.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben természetesen adott az őszi szabadtéri fürdőzés lehetősége. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a komplexummal közvetlenül átjárható szállodák vendégei is tudnak a kinti medencékben is lazítani. Sárváron ilyen hotel a fürdő saját üzemeltetésű szállodája, a VitalMed. Illetve a gyógyfürdővel összekapcsolt Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa.

Természetesen saját kültéri medencével egyes különálló hotelek is rendelkeznek.

Ráadásul ezekben a szállodákban – a fürdőhöz hasonlóan – gyógyvízben is lehet fürdőzni. A Spirit Hotel és a Thermal Sárvár egyaránt rendelkezik saját gyógyvizes kúttal.

Egyébként mindkét szállodát zöld környezet veszi körül. Ami az őszi hangulatot tekintve egészen fontos információ. Az előbbi hotel a csónakázó tó mellett, míg a Thermal Sárvár az arborétumban található.

Fontos megjegyezni továbbá, hogy a felsorolt szállodák mindegyikében belső wellness egység is várja a vendégeket. Ami egyebek mellett azt is jelenti, hogy szaunázásra is adott a lehetőség.

Ugyanakkor ne feledjük azt se, hogy beltéri wellness részleggel más szállodák is rendelkeznek Sárváron. Ha nálad nem prioritás a gyógyvíz és a kinti termálvizes medence megléte, ezeknek a szállodáknak az ajánlatait is érdemes megnézned. Amennyiben ezekre a hotelekre is kíváncsi vagy, ez a bejegyzés érdekelhet.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!