Szállás Sárvár – Szállodák, ahol helyben tudunk gyógyfürdőzni

Szállás Sárvár – Ezekből a hotelekből nem kell kimozdulni ahhoz, hogy gyógyvízben lazíthassunk. Akár fürdőköntösben is átsétálhatunk a szobából a medencékig.

Szállás Sárváron – Gyógyfürdős szállást keresel?

A négy szálloda közül kettő a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől teljesen különálló hotel. 

Saját gyógyvizes medencével rendelkező Thermal Sárvár szálloda

Az ötcsillagos Spirit Hotel az egyik. A másik pedig az arborétumi környezetben található Thermal Sárvár. Ezekben a szállodákban ráadásul télen-nyáron adott a lehetőség a kültéri gyógyfürdős relaxálásra. Nem mellesleg mindkét szálloda komplett wellness részleggel is rendelkezik. Így nem csak gyógyfürdőzni, hanem szaunázni is lehet, emellett különféle kényeztető szolgáltatásokat is tudunk kérni.

Amennyiben kíváncsi lennél a Spirit Hotel vagy az Ensana lánc sárvári szállodájának, a Thermal Sárvár hotelnek az aktuális ajánlataira, azokat az alábbi gombokra kattintva érheted el.

Szállás Sárvár – Hotelek, amik közvetlenül átjárhatók a sárvári fürdővel

Ugyanakkor ne feledd, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel két szálloda is közvetlenül átjárható. Ami azt is jelenti, hogy ezen hotelek vendégei számára a fürdő gyógyvizes egysége is korlátlanul használható. Az egyik érintett szálloda a sokak által ismert családbarát hotel, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa. Ahol egyébként nem csak a gyógyvizes fürdőzés, strandolás élménye korlátlan, hanem az ellátás is all inclusive.

Fiatal pár fürdőzik a sárvári wellnessfürdő kültéri gyógyvizes medencéjében
Szállás Sárvár – Gyógyfürdős medencével rendelkező hotelek Sárváron

És akkor ott a sárvári fürdő saját üzemeltetésű szállodája is. A VitalMed hotel szintén korlátlan wellness élményt kínál a vendégeknek, ami természetesen magába foglalja a gyógyvizes egység használatát is. 

Szívesen megnéznéd, hogy a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható szállodák milyen aktuális ajánlatokat kínálnak?

Akkor kattints az alábbi gombokra, és máris böngészheted a jobbnál jobb szállásajánlatokat.

Persze azt is meg kell jegyeznünk, hogy Sárváron sem csak a felsorolt négy szálloda kínál fürdőzős élményeket. Kisebb méretű wellness egységgel számos hotel rendelkezik. Úgy, mint a Bassiana Hotel, a Hotel Viktória vagy a Harmónia Hotel. De szaunaház és pezsgőfürdő a Vadkert Majorban is várja a vendégeket. 

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!