Nyaralás Sárváron – csomagajánlatok

Egy spontán hosszú hétvége vagy egy igazi, kiadós nyári vakáció…? Legyen bármelyik aktuális, Sárvár kiváló választás. Akár a pároddal szöknétek meg a hétköznapok elől, akár a gyerekekkel indulnátok nyári élményeket gyűjteni, Sárvár nem fog csalódást okozni.

Ha megvan az elhatározás és az úticél, már csak a szállást kell választani.

Mutatunk néhány sárvári szállástippet.

Kezdjük mondjuk a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn hotellel. A gyerekbarát szálloda vendégei számára adott a korlátlan fürdőzés, strandolás lehetősége, és még all inclusive ellátást is kérhetnek. Szóval minden megvan a teljes családi kikapcsolódáshoz. Itt aztán tényleg nem kell semmivel foglalkozni, csak a feltöltődésre koncentrálni.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

De hasonló a helyzet a másik, sárvári fürdővel közvetlenül összekapcsolt szállodával is. A VitalMed hotelben ugyancsak adott a korlátlan strandolás lehetősége. Az itt foglalóknak nem kell pluszban fizetni a fürdőbelépőért. A csomag része a korlátlan wellness. 

Spirit Hotel

Ugyanakkor nyári fürdőzős élményeket nem csak a fürdővel átjárható szállodákban élhetünk át. Sárvár ötcsillagos luxus szállodájában, a Spirit Hotelben minden helyben van, amire csak szükség lehet a teljes kikapcsolódáshoz. Kültéri, beltéri medence, gyógyvíz, exkluzív wellness részleg… Úgyhogy ha igazán extra nyaralás van tervben, érdemes ránézni a Spirit Hotel csomagajánlataira.

Ensana Thermal Sárvár

Itt pedig az Ensana Thermal Sárvár kínálata. Azok, akik természetközeli környezetben szeretnének feltöltődni és szívesen relaxálnak gyógyvízben, térképezzék fel, hogy mit kínál a szálloda a nyári vakáció idejére. A kültéri és beltéri medencékkel is rendelkező hotel a “lassú” kikapcsolódást keresőknek garantáltan jó választás.

És ez csak néhány tipp. A nagy szállodákon kívül természetesen kisebb hotelek, apartmanok és vendégházak is várják a Sárvárra érkező nyaralókat. Ha esetleg ezek kínálatát is átböngésznéd, a weboldalunkon megteheted. Emellett az elérhetőségeinken, a Tourinform Iroda kapcsolati űrlapján keresztül is bátran érdeklődj.

Végül néhány kapcsolódó bejegyzés:

Keresd a Sárvár.hu-n a szív ikont, és add hozzá a kedvencekhez a praktikusnak talált információkat! A böngésződ az így létrehozott gyűjteményt megjegyzi, de e-mailben is továbbíthatod azt magadnak. A saját gyűjteményedet a jobb felső sarokban lévő szív ikon alatt találod.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!